[elfsight_facebook_chat id=”1″]

OM OSS

Vilka är Dina Fönster?

I över 10 år har Dinafönster erbjudit fönster och dörrar av allra högsta kvalitet. Erfarenheten som vi har samlat under dessa årens lopp tilllåter oss att anpassa oss till de ständigt växande kundkraven. Vi är ett familjeföretag som förenar traditioner med de senaste teknologiska möjligheterna.

Genom företagets utveckling och ökade efterfrågan på vår tillverkning har vi växt till en stor tillverkningsenhet med ett organiserat och väl genomtänkt tillverkningssystem. För att utföra regelbunden kontroll på produktionskvaliteten har vi byggt upp ett modernt testlaboratorium, där vi följer indikatorerna av trä och andra material.

Varje år investerar Dinafönster i tillverkningsanläggningar och kvalifikationshöjning av personalen, samt effektiviserar de administrativa processerna för att ert samarbete med oss skulle vara angenämt och framgångsrikt som möjligt.

Dinafönster förhåller sig till miljön ansvarsfullt och väljer material från ansvarsfullt skötta skogar. Det bekräftar även FSC-certifikatet (Chain of custody certification, FSC® C10). På så sätt tar vi hand om förnyandet av skogen och förvarandet av naturens mångfald även för de kommande generationerna.

Vi är stolta över vår produktion och vi glädjer oss åt att också våra kunder uppskattar den.

Vårt huvudmotto är 100% nöjd kundgaranti, stort engagemang för arbete samt kvalitét och kreativitet.

KVALITETEN

Vi prioriterar kvaliteten av våra produkter som motsvarar moderna krav, och förmågan att verkställa beställningar av vilken typ av komplexitet och storlek som helst. Därför är det viktigt att välja de bästa råmaterialen, bearbetningsteknologierna och tillbehören.

Trä av tall, ek och lärk bearbetas med en teknologi som företaget har särskilt utvecklat, och som förvarar deras naturliga egenskaper och mostånd mot fukt och deformation.

Precisionen av designen garanteras av de allra modernaste tillverkningsanläggningarna samt arbetet av professionella snickare och maskinbearbetningsmästare förblir oersättligt.

Till färgning eller applicering av lack har Dinafönster utarbetat en speciell färgappliceringsteknologi som garanterar en perfekt beläggning av lack eller färg. Vi väljer endast produkter som erbjuds av världsberömda tillverkare. Färgen eller lacken behåller tonen och skyddar konstruktionerna, men samtidigt låter träet andas.

Till produkterna av färgat aluminium väljer man endast särskilt motståndskraftigt, pressat aluminium. Det skyddar träkonstruktionerna från påverkan från den yttre miljön, vilket förlänger deras användsningstid avsevärt.

Vi ser till att våra kunder får endast produkter av den högsta kvaliteten. Därför utför vi på varje produkt en manuell granskning av kvaliteten på färgen, tillbehören och andra element i varje tillverkningsskede.

Vi tror att kvalitativa produkter gör vardagen skönare och bekvämare.

Vill du ha det bästa för ditt hem?  Lösningarna finns hos oss!

Våra dörrar och fönster,  Gör ditt hem till den mest bekväma miljön för dig.

Hos oss blir din fantasi verklighet.

PROFESSIONELLT TEAM

Hos Dinafönster-teamet har vi samlat professionella, kompetenta och tillväxtorienterade människor som inte är rädda för utmaningar och som alltid hittar den bästa lösningen i olika situationer.

För att kunna erbjuda moderna fönster, panelytterdörrar, innerdörrar och skjutdörrar är det viktigt att kombinera erfarenhet och innovationer. Våra tillverkningsingenjörer kompletterar ständigt sina kunskaper, vilket tillåter att inte bara förbättra de befintliga produkterna, utan även bearbeta nya.

Våra kundservicespecialister känner till alla tillverknings- och tekniska specifikationer på alla produkter, som också monterings- och bruksvillkoren. Vi hjälper även med utformningen av ordern och konsulterar i frågor relaterade till Dinafönster-produkter.

Dinafönster bibehåller kontakten med kunden även efter installeringen av produkter. Vi ger information och rekommendationer om hur man vårdar och underhåller produkterna på rätt sett, för att de skall bevara dess estetiska och funktionell kvalitet så länge som möjligt.

 

Trygghet & Säkerhet

Med våra produkter när det gäller värmeisolering så är vi överlägsna och sätter nya standarder för energibesparing upp till 76% vilket verkligen minskar dina uppvärmningskostnader avsevärt.

Våra produkter med sin unika värmeisolering påverkas inte på något sätt när det gäller bullerskydd, skydd mot stöld, komfort och design!

Med oss så kan ni fatta ett bättre och säkrare beslut för framtiden.

Några fördelar med att välja oss:

– Det första systemet med fullt profilerade fönsterprofiler.

– Fönstret med högsta energieffektivitet i sin klass – certifierat för

– Bättre skydd mot buller och stöld – inklusive energieffektivitet

– Stora element med utsökt utsikt och modern arkitektur.

– Individuella designalternativ för fönster och balkongdörrar.

– Brett utbud av former, färger och profiler för alla krav

– Optimal under öppning och stängning för maximal komfort

– Underhållsfri och enkel rengöring.

– Hög investeringssäkerhet och långsiktig hållbarhet.

– Hög kvalitet på material och konstruktion, P-märkt, ce-märkt och kontrollerad av väldigt många belastningstester.

Vi jobbar gärna med er!

Varmt välkommen till oss på Dina Fönster!